Fysioterapi hos FysioNatur

lækker
Fysioterapi, Sønderborg

FysioNatur i Sønderborg tilbyder en unik kombination af traditionel fysioterapi, kranio-sacralterapi og naturbaseret terapi. FysioNatur tilbyder noget ud over det sædvanlige. Der tænkes helhedsorienteret, der adresserer både kroppens fysiske og energetiske behov.

Annie Vase fra Fysionatur er specialiserede i både fysioterapi og andre terapiformer såsom kranio-sacralterapi og naturbaseret terapi. FysioNatur bringer en bred vifte af kompetencer til bordet for at sikre den bedst mulige behandling til vores klienter.

RING 30 53 98 12 ved spørgsmål. Ellers book en tid på knappen herunder.

Hvad kan fysioterapi gøre for dig?

Lyt til videoen her og du vil allerede blive klogere på hvordan FysioNatur kan hjælpe dig.

Traditionel fysioterapi kan kombineres med andet fra Annies behandler værktøjskasse. Det kunne være akupunktur, nerveudspænding samt relevante øvelser/ øvelsesprogrammer. Skyldes dine gener stress tilbydes du deltagelse i NaturBevidst´s aktiviteter. NaturBevidst er en underafdeling til FysioNatur og tilbyder redskaber der kan nedsætte dit stressniveau.

Kranio-Sacral-Terapi, Sønderborg
Fysioterapi, Sønderborg

Her tænkes både i den fysiske og energetiske helbredelse.

Om Fysioterapi

Individuel tilgang: FysioNatur tror på, at hver klient er unik. Derfor er behandlingsplanerne skræddersyet til at imødekomme individuelle behov og mål. Uanset om det er smertelindring, stressreduktion, genoptræning eller generel helbredelse. FysioNatur arbejder tæt sammen med klienterne for at opnå de bedste resultater.
Succesfulde resultater: Vores klienter oplever ofte hurtige og vedvarende forbedringer i deres helbred og velvære efter vores behandlinger. Ved at kombinere traditionelle behandlingsmetoder og træningsprogrammer med andre terapiformer opnår FysioNatur succesfulde resultater, der ændrer vores klienters liv til det bedre.
Helbredende forbindelse med Naturen: FysioNaturs tilgang omfatter bl.a. at integrere naturen som en del af helbredelses- og genoptræningsprocessen. Ved at fordybelse i naturens ro og vitalitet, skaber vi en berigende terapeutisk oplevelse, der styrker kroppen, sindet og vores energiressourcer. .
Vælg FysioNatur i Sønderborg for en unik og holistisk tilgang til din helbredelse. Kontakt os i dag for at begynde din rejse mod optimalt helbred og velvære.
En helhedsorienteret behandlingsform med dig i centrum.
Få behandling hos FysioNatur hvis du har gener som:
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Gener efter piskesmæld
 • Smerter efter ulykker eller operationer- dvs arvæv-gener.
 • Hovedpine og migræne
 • Skuldergener
 • Hofte- eller knæ gener
 • Hjernerystelse
 • Stress symptomer/ indre uro
 • Muskelspændinger
 • Forstuvet foden
 • Gener efter bækkenløsning
 • Gener fra albue
Hvordan foregår en behandling?
 1. Behandlingen indledes med en kort journal optagelse. Her vil vi sammen afdække dine gener og andet relevant i forhold til din situation.
 2. Terapeuten undersøger dig og laver relevante tests.
 3. Du behandles og vi finder en plan for videre forløb

En behandling varer 30-40 minutter.

Om Annie Vase

Erfaren fysioterapeut med effektive supplerende uddannelser.

Annie Vase har over 30 års erfaring fra sin karriere på egen klinik (FysioNatur) samt fra genoptræningsforløb i Træning og Forebyggelse. I Træning og Forebyggelse har hun genoptrænet folk der er opereret for f. eks. disc, spinalstenose, knæ- operationer, skulderoperationer. Derfor føler hun sig helt skarp på genoptræning. Hun har succesfuldt brugt Kranio-Sacral-Terapi til at løsne nerver der har været klemt i arvæv efter operation eller traumer. Kranio-Sacral-Terapien frigiver med blide stræk (5-7 g) nerverne i centralnervesystemet.

Senest har hun taget en Master i Naturbaseret Terapi. Forskning viser at naturen er effektiv når menneskehjernen skal afstresses og vi skal have opbygget vores energireserver igen. Mange gener udspringer fra vores stressede hverdag. Eksempler kunne være kroniske smerter, livsstilssygdomme, autoimmune sygdomme.

Annie Vase

Oftest stillede spørgsmål

Hvor går jeg hen, når jeg ankommer?

Du skal bare sætte dig i vores store fælles venteværelse. Annie kommer ud og henter dig der.

Skal jeg medbringe noget?

Du må meget gerne medbringe et stort lagen.

Hvor lang tid tager en behandling?

Behandlingen tager ca. 30-40 min. Dette er inklusiv omklædning og betaling. Du kan betale med mobilepay, kontant eller kort.

FysioNatur oplyser om betingelser:

Hos FysioNatur er behandlingstiden 30-40 min.

FysioNatur arbejder udenfor den offentlige sygesikring. Du kan få tilskud fra sygeforsikring Danmark.

FysioNatur samarbejder med flere forsikringsselskaber. Find ud af om din forsikring dækker og medbring en betalingsgaranti.

Booker du en tid via online booking vil du blive skrevet op til FysioNaturs nyhedsbrev.

Adresse

Stenager 2, 6400 Sønderborg. Email: annie.vase12@gmail.com Telefon: 30 53 98 12

Åbningstider

Mandage – 14.00 – 20.00
Tirsdage – 08.00 – 16.00
Torsdage – 08.00 – 16.00 Fredage – 15.00 – 16.00